Overige diensten

In onze praktijk worden ook andere diensten aangeboden:

 

Elke woensdag van 08.00u tot 08.30u en elke vrijdag van 10.00u tot 10.30u is de Trombosedienst Neder-Veluwe aanwezig voor bloedprikken. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken, wel heeft u een labformulier nodig.

 

Eén keer per 2 weken (oneven weken) is op maandagochtend een verloskundige (meestal Annemarie Scherphof) van Zuiver Verloskundigen uit Ede aanwezig. Voor contact en het maken van een afspraak bel 0318-255459.

 

Elke eerste dinsdag van de maand is een diëtiste (Aafke Hermsen) van Diëtistenpraktijk Di-eetgezond uit Nijkerk aanwezig. Voor contact en het maken van een afspraak bel 085-0211627.

 

Elke woensdag tussen 07.30u en 16.00u is een podotherapeute (Lotte Haverkorn) van Rondom Podotherapie aanwezig. Voor contact en het maken van een afspraak kunt u op hun website terecht.

 

Komt u voor een van deze diensten? Neemt u plaats in de wachtkamer, u wordt door de betreffende zorgverlener binnen geroepen.

Huisartsenpraktijk Hollemans draagt geen verantwoordelijkheid voor de (kwaliteit van de) geleverde diensten. Heeft u op- en/of aanmerkingen over deze diensten, dan vragen wij u contact op te nemen met de betreffende zorgverlener.